A A A

Comunicat de presă al Curții de Apel Chișinău, ce vizează informația plasată pe pagina web mesaj.md

15 Octombrie 2021 | 433

Cu referire la informația reflectată pe pagina web mesaj.md , la data de 13 octombrie 2021, privind efectuarea măsurilor speciale de investigație (desfășurarea perchezițiilor) în cadrul Curții de Apel Chișinău considerăm necesar de a informa asupra faptului că, informația expusă nu corespunde realității.

Menționăm că, în cadrul instanței nu au fost efectuate percheziții, atât în birouri, cît și în alte încăperi a instanței de judecată.

Informația reflectată nu corespunde realității, nu are la bază nici un substrat factologic, fiind o încercare de a denigra corpul judecătoresc a Curții de Apel Chișinău, în special conducerea instanței.

Considerăm inadmisibilă plasarea unor informații neverificate și false, de către mass media și alte surse informative, care în consecință, afectează abuziv imaginea și buna activitate a instanței, la general și al conducerii în special.

Suntem fermi pe poziția și îndemnăm mijloacele mass media, ca orice informație înainte de a fi difuzată publicului, să fie verificată și confirmată de către Curtea de Apel Chișinău, inclusiv prin intermediul Serviciului relațiilor publice și mass-media din cadrul instanței.